23 februari ICT RijksRally

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Rozenburglaan 5, 9727 DL Groningen

Het event is een initiatief van de ICT tafel Rijk Noord (daarbij gefaciliteerd door Samenwerking Rijk Noord). Het is gericht op verbinding en samenwerking tussen ICT’ers bij het Rijk in het Noorden. De RijksRally biedt ICT’ers de mogelijkheid om hun kennisnetwerk te vergroten en te zien wat er in hun vakgebied speelt bij andere rijksdiensten.

Thema: 'Cloud, infra en nieuwe rijkstaken'

Host van deze editie is RDW. Diverse RDW-werkzaamheden staan tijdens de bijeenkomst in de schijnwerpers, toegelicht door medewerkers van de organisatie zelf. Zo kunnen deelnemers ontdekken hoe de RDW trends en (nieuwe) technieken toepast in het mobiliteitsdomein, waaronder een toelichting op een project rond een nieuwe manier van tolheffing. Het centrale thema van deze RijksRally: 'Cloud, infra en nieuwe rijkstaken'.

Meld je aan!

De RijksRally op 23 februari vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur in het RDW-gebouw aan de Rozenburglaan 5 in Groningen. De sessie is enkel toegankelijk voor medewerkers van de Rijksoverheid. Aanmelden? Stuur een mail naar samenwerkingrijknoord@dictu.nl