06 september ICT Tafel Rijk Noord

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie N.n.t.b.

De ICT Tafel Rijk Noord is een periodieke bijeenkomst van managers van noordelijke rijksorganisaties die actief zijn op het ICT-domein. De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Samenwerking Rijk Noord.

Deelnemende organisaties

De organisaties die participeren in de ICT Tafel Rijk Noord zijn: Centraal Justitieel Incassobureau, Dienst ICT Uitvoering, Dienst Uitvoering Onderwijs, Justitiële ICT Organisatie, Justitiële Informatiedienst, Nationaal Coördinator Groningen, ODC-Noord, RDW, Rijksinspectie Digitale Infrastructuur en Rijkswaterstaat.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de ICT Tafel Rijk Noord of ben je namens jouw organisatie geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact op met Margreet Beverwijk.