11 september Juridische Tafel Rijk Noord

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie N.n.t.b.

De Juridische Tafel Rijk Noord is een periodieke bijeenkomst van managers van noordelijke rijksorganisaties die actief zijn op het juridische domein. De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Samenwerking Rijk Noord.

Deelnemende organisaties

De rijksdiensten die zijn vertegenwoordigd in de Juridische Tafel Rijk Noord, zijn: Belastingdienst, Centraal Justitieel Incassobureau, Dienst Justitiële Inrichtingen, Dienst Vervoer en Ondersteuning, Dienst Uitvoering Onderwijs, Immigratie- en Naturalisatiedienst, Instituut Mijnbouwschade Groningen, Justitiële Informatiedienst, Nationaal Coördinator Groningen, Openbaar Ministerie, RDW, Rechtbank Noord-Nederland, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Rijkspinspectie Digitale Infrastructuur en Rijkswaterstaat.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de Juridische Tafel Rijk Noord of ben je namens jouw organisatie geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact op met Tanja de Haan.