17 september Platform arbeidsparticipatie

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Het platform arbeidsparticipatie is een (online) bijeenkomst van medewerkers van noordelijke (rijks)organisaties rond het thema arbeidsparticipatie. De bijeenkomst, gefaciliteerd door Samenwerking Rijk Noord, gaat over actuele thema's en vindt elke drie maanden plaats.

Deelnemende organisaties

Aan het platform arbeidsparticipatie nemen vertegenwoordigers deel van de volgende organisaties: Belastingdienst, Douane, Centraal Justitieel Incassobureau, Dienst ICT Uitvoering, Dienst Terugkeer en Vertrek, Dienst Justitiële Inrichtingen, Defensie, Dienst Uitvoering Onderwijs, Doc-Direkt, Immigratie- en Naturalisatiedienst, Hof Arnhem-Leeuwarden, Instituut Mijnbouwschade Groningen, Justitiële ICT Organisatie, Justitiële Informatiedienst, Nationaal Coördinator Groningen, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Openbaar Ministerie, O&P Rijk, P-Direkt, Politie, Raad voor de Kinderbescherming, RDW, Rechtbank Noord-Nederland, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Rijksinpectie Digitale Infrastructuur, Rijksvastgoedbedrijf en Rijkswaterstaat.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over het platform arbeidsparticipatie of heb je namens jouw organisatie interesse in deelname? Neem contact op met Tanja de Haan.