26 september HR-platform

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Leeuwarden (CJIB)

Het HR-platform is een bijeenkomst van HR- en loopbaanprofessionals van (rijks)organisaties in de noordelijke regio. De bijeenkomst op 26 september vindt plaats bij het Centraal Justitieel Incassobureau in Leeuwarden en wordt georganiseerd door Samenwerking Rijk Noord, Noorderlink en Werken in Friesland.

Deelnemende organisaties

In het HR-platform participeren vertegenwoordigers van de volgende partijen: Belastingdienst, Douane, Centraal Justitieel Incassobureau, Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, Dienst ICT Uitvoering, Dienst Vervoer en Ondersteuning, Dienst Justitiële Inrichtingen, Dienst Terugkeer en Vertrek, Defensie, Dienst Uitvoering Onderwijs, Doc-Direkt, Immigratie- en Naturalisatiedienst, Hof Arnhem-Leeuwarden, Instituut Mijnbouwschade Groningen, Justitiële ICT Organisatie, Justitiële Informatiedienst, Nationaal Coördinator Groningen, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Openbaar Ministerie, O&P Rijk, Politie, Raad voor de Kinderbescherming, RDW, Rechtbank Noord-Nederland, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Rijksinpectie Digitale Infrastructuur, Rijksvastgoedbedrijf, Rijkswaterstaat en Sociale Verzekeringsbank.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over het HR-platform of heb je namens jouw organisatie interesse in deelname? Neem contact op met Marjo Lubach.