Nieuwe ICT RijksRally op 23 november bij Centraal Justitieel Incassobureau in Leeuwarden

Noordelijke rijksmedewerkers met een achtergrond of interesse in ICT kunnen op donderdag 23 november deelnemen aan een nieuwe editie van de ICT RijksRally. Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) is de host van deze bijeenkomst waarin diverse thema’s aan bod komen.

Zo kunnen deelnemers meer te weten komen over project Werkplek 2025 waarbij het draait om de techniek, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de basiswerkplek bij het CJIB. Daarnaast is er een presentatie over het bouwen van een modern gegevensplatform in de publieke cloud waaraan de afgelopen jaren steeds meer functies zijn toegevoegd.

Softwareontwikkeling

Tevens geeft het CJIB een inkijkje in de privacy en security bij het ontwerpen van functionaliteiten en het vertrouwd maken van medewerkers met veilige softwareontwikkeling. Een vierde presentatie (‘Van flitspaal tot rechtspraak’) neemt deelnemers mee in een vernieuwingstraject bij het CJIB, vanaf het moment dat een overtreding wordt vastgesteld tot aan de afhandeling bij de rechtbank.

Netwerken

Zoals vertrouwd zal ook deze RijksRally volop gelegenheid bieden voor interactie, kennisdeling en netwerken. Tijdens een aansluitende netwerkborrel kunnen deelnemers in gesprek met de sprekers en met collega’s van andere rijksdiensten.

Beeld van vingers op een toetsenbord met daarbij de tekst 'ICT RijksRally op 23 november bij CJIB'

Verbinding in de regio

De ICT RijksRally is een initiatief van de ICT Tafel Rijk Noord en wordt gefaciliteerd door Samenwerking Rijk Noord (SRN). De rally is gericht op verbinding en samenwerking tussen ICT’ers bij het Rijk in Noord-Nederland en biedt hen de mogelijkheid om het kennisnetwerk te vergroten en te zien wat er binnen hun vakgebied speelt bij rijksorganisaties in de regio.

Aanmelden

De ICT Rijksrally op 23 november vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur in het CJIB-gebouw aan de Tesselschadestraat 55 in Leeuwarden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar de SRN-postbus. Na aanmelding ontvangen deelnemers aanvullende informatie over de bijeenkomst, waaronder praktische toegangsinformatie.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit event en de inspanningen van SRN ten behoeve van de verbinding tussen ICT’ers in het Noorden? Neem dan contact op met Margreet Beverwijk.