Aansprekend programma tijdens Juridisch Kennis & Netwerk Event op 22 november

Deelnemers aan het Juridisch Kennis & Netwerk Event op woensdag 22 november kunnen rekenen op een aansprekende en inspirerende bijeenkomst. Op de eventpagina op onze website vind je meer informatie en een downloadlink naar alle programmaonderdelen.

Het evenement, dat wordt georganiseerd door Samenwerking Rijk Noord (SRN), is gericht op rechtenstudenten (laatste jaar hbo/wo) en werkenden in het juridische veld (binnen én buiten de Rijksoverheid). Val jij binnen deze doelgroep? Aanmelden voor het event is nog altijd mogelijk door een mail te sturen naar de SRN-postbus!

Ontmoeting

Deelnemers aan het Juridisch Kennis & Netwerk Event kunnen onder meer workshops bijwonen, (collega-)juristen ontmoeten en participeren in een informatiemarkt. Het event start met een bijdrage van keynote sprekers Bert Marseille en Heinrich Winter, beiden werkzaam als hoogleraar Bestuurskunde aan de juridische faculteit van de Rijksuniversiteit Groningen.

Beeld van lachende studenten met daarbij de tekst 'Juridisch Kennis & Netwerk Event'

Noordelijke rijksorganisaties

De workshops tijdens het event worden verzorgd door elf rijksdiensten: Openbaar Ministerie, Rechtbank Noord-Nederland, RDW, Dienst Justitiële Inrichtingen, Instituut Mijnbouwschade Groningen, Nationaal Coördinator Groningen, Centraal Justitieel Incassobureau, Rijksinspectie Digitale Infrastructuur, Immigratie- en Naturalisatiedienst, Rijkswaterstaat en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Rijk als aantrekkelijke werkgever

Het evenement is een initiatief van de Juridische Tafel Rijk Noord, waarin op dit moment dertien rijksorganisaties zijn vertegenwoordigd. Met het Juridisch Kennis & Netwerk Event wordt een bijdrage geleverd aan het imago van de Rijksoverheid als aantrekkelijke werkgever in de regio op het juridisch domein.

Meld je aan!

Zoals al benoemd, geïnteresseerde studenten en werkenden kunnen zich nog aanmelden door een mail te sturen naar SRN. Het event vindt plaats bij het Van der Valk Hotel in Hoogkerk (Groningen) en duurt van 17.00 tot 21.30 uur. Wil je meer weten over de bijeenkomst of over de activiteiten van SRN op het juridisch domein? Neem dan contact op met Margreet Beverwijk.