15 februari Tech Event Rijk Noord

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Groningen (Van der Valk Hoogkerk)

Op 15 februari organiseert Samenwerking Rijk Noord (SRN) een nieuwe editie van het Tech Event Rijk Noord. Het event in het Van der Valk Hotel in Hoogkerk, dat start om 16.00 uur (met een inloop vanaf 15.30 uur), is gericht op werkenden in het ICT-veld (binnen én buiten de Rijksoverheid) en ICT-studenten (laatste jaar mbo/hbo/wo). Download via deze link het hele programma van het Tech Event Rijk Noord.

Workshops

Tijdens het event zal het thema 'AI binnen de Rijksoverheid' centraal staan, met workshops van zeven noordelijke rijksorganisaties.
 

Vertegenwoordigde rijksorganisaties tijden het Tech Event Rijk Noord:
Rijksdienst Workshopthema
Centraal Jusititieel Incassobureau AI-ops - Operationaliseren van datagedreven innovaties
Dienst ICT Uitvoering Generatieve AI, wat is het?
Justitiële ICT Organisatie AI & Ethiek
Justitiële Informatiedienst 60 jaar werk verzetten met AI
Dienst Uitvoering Onderwijs Verbeteren van de dienstverlening door de inzet van AI
Rijksinspectie Digitale Infrastructuur AI @RDI
RDW AI en beeld

Opening en keynote

Angelique de la Cousine, hoofd Bedrijfsvoering bij Politie Noord-Nederland, zal de opening van het event voor haar rekening nemen. De keynote wordt verzorgd door Marloes Pomp. Zij is vicevoorzitter van het European AI Forum, een platform waar ondernemers en beleidsmakers samenkomen om gezamenlijk de weg voorwaarts te bepalen voor Europese AI innovatie. Ook heeft zij veel Blockchain-, AI- en tech-projecten opgezet. Daarnaast traint zij al vijftien jaar managementteams binnen de Nederlandse overheid op het gebied van nieuwe technologieën.

Meld je aan!

Ben jij werkzaam in het Noorden in het ICT-veld? Of ben jij laatstejaars ICT-student? Meld je dan nu hier aan voor het Tech Event Rijk Noord! Werkt de link niet? Stuur dan een mailtje naar de SRN-postbus.