SRN zoekt projectleider Events & Arbeidsmarktcommunicatie met netwerktalent

Ben jij werkzaam bij de Rijksoverheid en lijkt het je leuk en interessant om samen met collega’s te werken aan het versterken van de arbeidsmarktpositie van het Rijk in het Noorden? Vind je het daarnaast leuk om nieuwe mensen te leren kennen en netwerken te bouwen? En herken je jezelf in woorden als “aanjager en “organisator” en in ons motto Samen sterk, slim en inspirerend? Kom dan eens koffie drinken bij Samenwerking Rijk Noord (SRN)!

SRN is op zoek naar een projectleider Events & Arbeidsmarktcommunicatie die een bijdrage levert aan het organiseren van events in de regio. Daarnaast ontwikkelt de projectleider een communicatienetwerk ten behoeve van het bereiken van de interne arbeidsmarkt Rijk. Je werkt mee aan de doorontwikkeling van de wervingscommunity Rijk Noord, een groep van professionals van noordelijke rijksdiensten die tweemaandelijks bijeenkomt rond actuele wervingsthema’s en -evenementen. Ook ben je aanspreekpunt voor recruiters en communicatiecollega’s van het Rijk in het Noorden en het team arbeidsmarktcommunicatie van Organisatie en Personeel Rijk (voorheen UBR).

Beeld van een laptop en een kop koffie met de tekst 'Vacature projectleider bij SRN'

Meer weten over SRN?

Ben je nieuwsgierig naar wat SRN het komende jaar allemaal gaat doen? Bekijk ons jaarplan 2023.

Neem contact op!

Heb je interesse? Neem contact op met SRN-manager Marjo Lubach om vrijblijvend koffie te drinken en kennis te maken. We vertellen je graag wat werken bij SRN zo ontzettend leuk maakt. Ook als je vragen of twijfels hebt, laat van je horen! Aanvullende informatie vind je in de beschrijving van de functie.