Week van de Uitwisseling 2024: start aanmelding voor noordelijke organisaties

Noordelijke (rijks)organisaties kunnen zich nu aanmelden voor deelname aan de Week van de Uitwisseling. Het evenement, georganiseerd door Werken in Friesland, Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord (SRN), vindt komend jaar plaats van 3 tot en met 7 juni 2024.

Tijdens de Week van de Uitwisseling zetten organisaties en bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe de deuren voor elkaar open. Noorderlingen krijgen de kans om een kijkje te nemen in de keuken van een andere werkgever. Daarnaast biedt het organisaties de kans meer van hun eigen organisatie te laten zien. Het event draagt hiermee bij aan verbinding op de noordelijke arbeidsmarkt en is voor zowel medewerkers als werkgevers aantrekkelijk om deel te nemen.

Beeld van een groep mensen met uiteenlopende beroepen met daarbij de tekst 'Week van de Uitwisseling 2024'

Deelname vanuit het Rijk

In de voorbereiding op het evenement – dat alweer voor de twaalfde keer wordt georganiseerd – richt SRN zich op het aanmoedigen en faciliteren van de deelname vanuit de Rijksoverheid. Tijdens de editie van afgelopen jaar deed een recordaantal van 24 noordelijke rijksonderdelen mee.

Aanmelden

Organisaties kunnen zich tot en met 16 februari 2024 aanmelden via de website van Werken in Friesland. Voor vertegenwoordigers van organisaties met interesse in deelname wordt op 17 januari een inspirerende informatiebijeenkomst georganiseerd.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de Week van de Uitwisseling of ben je namens jouw organisatie geïnteresseerd in deelname aan dit evenement? Neem dan contact op met Tanja de Haan.