Week van de Uitwisseling 2024: noordelijke organisaties kunnen zich nog aanmelden!

Tot en met 16 februari kunnen noordelijke (rijks)organisaties zich nog aanmelden voor deelname aan de Week van de Uitwisseling. Het evenement, georganiseerd door Werken in Friesland, Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord (SRN), vindt plaats van 3 tot en met 7 juni 2024. Werkgevers kunnen zich opgeven via de website van Werken in Friesland.

In de voorbereiding op de twaalfde editie van het evenement richt SRN zich op het aanmoedigen en faciliteren van de deelname vanuit de Rijksoverheid. Vorig jaar deed een recordaantal van 24 noordelijke rijksonderdelen mee. Ook werd de vorige editie door deelnemers zeer positief beoordeeld.

Aangemelde organisaties

Vanuit het Rijk hebben zich alweer vele organisaties aangemeld voor de Week van de Uitwisseling, waaronder Justitiële ICT Organisatie, Centraal Orgaan opvang asielzoekers, Centraal Justitieel Incassobureau en een aantal noordelijke penitentiaire inrichtingen (PI’s). Sommige organisaties kiezen ervoor om met meerdere vestigingen mee te doen of lichten expliciet de werkzaamheden van een bepaalde afdeling of locatie uit.

Beeld van een groep mensen met uiteenlopende beroepen met daarbij de tekst 'Week van de Uitwisseling 2024'

Verbinding op noordelijke arbeidsmarkt

Tijdens het evenement zetten organisaties en bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe de deuren voor elkaar open. Noorderlingen krijgen de kans om een kijkje te nemen in de keuken van een andere werkgever. Daarnaast biedt het organisaties de kans meer van hun eigen organisatie te laten zien. Het event draagt hiermee bij aan verbinding op de noordelijke arbeidsmarkt en is voor zowel medewerkers als werkgevers aantrekkelijk om deel te nemen.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de Week van de Uitwisseling of ben je namens jouw organisatie geïnteresseerd in deelname aan dit evenement? Neem dan contact op met Tanja de Haan.