RDW host van vierde editie Juridische RijksRally op 21 maart in Veendam

Op donderdag 21 maart vindt in Veendam een nieuwe editie plaats van de Juridische RijksRally. RDW is de host van de bijeenkomst, die wordt gefaciliteerd door Samenwerking Rijk Noord (SRN).

Het event richt zich op noordelijke rijksmedewerkers die werkzaam zijn in een juridische functie of affiniteit hebben met werken in dit domein. Na eerdere edities bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Dienst Vervoer en Ondersteuning en Centraal Justitieel Incassobureau is het alweer voor de vierde keer dat voor deze doelgroep een RijksRally wordt georganiseerd.

Kennismaking met RDW

Tijdens de rally kunnen deelnemers kennismaken met het werk van RDW, dat zoveel méér is dan kentekens uitgeven en toezien op de APK. Het welkomstwoord en de eerste kennismaking met de organisatie wordt verzorgd door algemeen directeur Jantina Woudstra. 

Workshops

Na de introductie participeren de deelnemers in twee workshoprondes, waarbij ze kunnen kiezen uit drie thema’s: ‘Voertuigdata en connected cars’, ‘Tolheffing’ en ‘Debat Wet versterking waarborgfunctie Awb’. De workshops worden verzorgd door RDW-collega’s en geven een goed beeld van het afwisselende werk bij hun organisatie.

Netwerkborrel

Ook deze RijksRally biedt volop gelegenheid voor interactie, kennisdeling en netwerken; aan het einde van de bijeenkomst is er een netwerkborrel. Deelnemers kunnen dan in gesprek met de sprekers en met collega’s van andere rijksdiensten.

Beeld van deelnemers aan een eerdere editie van de Juridische RijksRally met daarbij de tekst 'Juridische RijksRally op 21 maart'

Meld je aan!

De RijksRally op 21 maart vindt plaats van 14.30 tot 17.30 uur (met een inloop vanaf 14.00 uur) in het RDW-gebouw (Skagerrak 10) te Veendam. Werk jij bij een noordelijke rijksorganisatie en wil jij deelnemen aan dit event? Meld je dan aan door een mail te sturen naar de SRN-postbus.

Juridische Tafel Rijk Noord

De Juridische RijksRally is een initiatief van de Juridische Tafel Rijk Noord, een platform van managers waarin op dit moment vijftien noordelijke rijksdiensten zijn vertegenwoordigd. De rally is gericht op verbinding tussen juristen en juridisch medewerkers bij de Rijksoverheid in Noord-Nederland en maakt regionale loopbaankansen bij het Rijk meer zichtbaar.

Meer weten?

Heb je vragen over de inspanningen van SRN om de samenwerking in de regio op het juridisch domein verder te verbeteren? Neem contact op met Tanja de Haan.